Специални предложения
Почивка на Сейшели с чартър от София

За офертата

Сеишелски острови, Сеишелски острови
10 дни / 7 нощувки

от 2759
лв.Дати на отпътуване:
04.12.2021 г.,  14.01.2022 г.,  11.02.2022 г.,  11.03.2022 г.

Транспорт:
Самолет


 
- 150 лв. ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ до 15.12.2021 г.

 

Програма

- 150 лв. ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ до 15.12.2021 г.

Най-големите острови от групата на Сейшелските (Махе, Пралин, Силует, Ла Диг и др.) са скалисти и достигат надморска височина до 906 м (връх Морне на о. Махе), останалите острови са малки, предимно коралови. Климата е субекваториален, морски. Средните месечни температури са 26-28 ºС.

Остров Махе
Можете да останете без дъх от прекрасното ухание на орхидеи в тропическата феерия на архипелага. Главният остров Махе, на който се намира и столицата Виктория, включва резервати, в които ще видите хищни растения, както и уникалното дърво - медуза. Населението на Сейшелите се състои повече от имигранти. Днес е едно от райските кътчета на земята.

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН - ВТОРИ ДЕН / София - Махе
Отпътуване от летище София в 23:30 ч. за Махе с междинно кацане за зареждане в Джибути. Пристигане на летището в Махе в 11:50 ч. на следващия ден. Трансфер и настаняване в хотел по избор. Свободно време, нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - ОСМИ ДЕН / Махе
Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни екскурзии, нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН - ДЕСЕТИ ДЕН / Махе - София
Закуска. Освобождаване на стаята в хотела до 12:00 ч. Трансфер до летището в Махе за полет в 17:00 ч. до София с междинно кацане в Джибути за презареждане. Пристигане в София на следващия ден в 00:35 ч.

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Махе - София с включен регистриран багаж до 15 кг;
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване;
 • Трансфер летище – хотел – летище;
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро.

Цената не включва:
 • Лични разходи;
 • Други допълнителни услуги;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание;
 • Доплащане за медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 70 г. - 27 лв.

ВАЖНО: За всички туристи на "Дрийм Холидейс БГ" ЕООД, пътуващи по програми през 2021, за които се изисква отрицателен резултат от проведен PCR тест за влизане в съответната държава или при прибиране в България, ТУРОПЕРАТОРЪТ е договорил преференциални цени за тестване в лаборатории "Рамус" в цялата страна.

 • Цената на PCR тестовете в Лаборатории Рамус е 90 лв, като туристи на Дрийм Холидейс БГ ЕООД ползват отстъпка от 20 % или заплащат 72 лв. При по-големи групи, Туроператорът предоставя доп. 10 % отстъпка.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
Дата Номер на полета Маршрут Час
04.12.2021 FB7079 София - Махе 23:30 - 11:50 (на 05.12.2021)
12.12.2021 FB7080 Махе- София 17:00 - 00:35 (на 13.12.2021)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
 • авиокомпания Българиан Еър, (FB)
 • седалище и адрес: бул. Брюксел 1 , София 1592, България
 • тип самолет: A320 – 200
 • Възможна е промяна на типа самолет!

 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 550 долара на тон; Джибути 640 долара на тон, Махе 690 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,20 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 10 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-ма лко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
 • от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
 • от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
 • по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
 • Самолетната екскурзия ще се осъществи при минимум 150 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
 • Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
 • Депозит в размер на 1000 лева
 • Пълно плащане – 45 дни преди датата на заминаване
 • Плащанията се извършват по банков път или в офиса на туроператора

ЗАБЕЛЕЖКИ:
 • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
 • Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
 • Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
 • Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Сейшелски острови е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
 • Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
 • Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
 • Гарант на туроператора по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗК "ЛЕВ ИНС" АД, застрахователна полица № 00080001/13062110000034 от 15.01.2021 г.
 • Местна валута: сейшелска рупия.

Хотели по програмата

2759 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
2799 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
3493 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
3666 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
3787 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
3804 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
3868 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
4079 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
4176 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
4532 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
4637 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
5440 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови
12271 лв.
Сеишелски острови, Сеишелски острови

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ - заплащат се в България

Посещение на островите Праслин и Ла Диг – цена 429 лева на човек

Присъединете се към една незабравима екшън, целодневна обиколка с екскурзовод на два от най-очарователните острови на Сейшелските острови, Праслин и Ла Диг, за да изпитате техния уникален характер и спиращата дъха им природна красота. Праслин, вторият по големина остров на Сейшелските острови, е слабо населен и предлага великолепни крайбрежни, планински и горски пейзажи. Островът е дом на Вале де Май, обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, ендемичният дом на палмата Коко де Мер и редкият Сейшелски черен папагал. Посетете това природно чудо и бъдете хипнотизирани от тази праисторическа гора, замръзнала във времето - няма друго място като нея на Земята - преди да се отправите към световноизвестния Ансе Лацио за шанс да плувате на този живописен плаж. Следва вкусен Креолски обяд. На исторически и културно богатата Ла Диг е гарантирано истинско островно изживяване. Посетете старомодното и живописно пристанище и селището La Passe, вижте прекрасната Креолска архитектура, посетете исторически забележителности като L'Union Estate, мелницата Copra и - разбира се - посетете световноизвестния плаж, Anse Source d'Argent, най-снимания плаж в света с уникалната си гранитна природа.
 • Целодневна екскурзия - 06:15 часа до 18:15 часа
 • Цената включва: трансфер, входни такси, екскурзовод на английски език и обяд

Обиколка на остров Махе – цена 147 лева на човек

Изпитайте разнообразието и вдъхновяващата живописна красота на остров Махе, най-големият и най-населен остров на Сейшелските острови. Екскурзията се провежда с комфортен климатизиран автобус. Започнете с обиколка на столицата Виктория и посетете забележителности като Часовниковата кула Виктория и колоритния пазар на сър Селвин - Селвин Кларк, докато нашите опитни водачи споделят с вас богатата култура и история на страната. Продължавайки нататък, се насладете на леко пътуване през планинските проходи Санс Сучи, докато пътувате през буйни горски и чаени плантации по един от най-живописните маршрути на Сейшелските острови. След спирка в историческата мисионска ложа, с изветрелите си руини и внушителна гледка към брега отдолу, следва да се насладите на креолски бюфет в местен ресторант на Сейшелските острови. Потопете се в спиращата дъха природа на многото идилични заливи по южното крайбрежие, преди да се отправите към историческа билкова градина и нашите водачи със сигурност ще ви осветят за уникалната флора и фауна, открита само на Сейшелите. Завършете деня с поглед върху креолската култура и архитектура, като посетите местното занаятчийско село за възможност за закупуване на местни сувенири, разглеждане на креолски къщи и среща с местни занаятчии.
 • Целодневна екскурзия - 09:00 часа до 17:00 часа
 • Цената включва: трансфер, входни такси, екскурзовод на английски език и обяд

Риф сафари – цена 221 лева на човек

Ще отплавате на борда на Анахита, докато се отправяте към откриването на вътрешните острови на Махе. След това ще скочите на борда на полупотопяем кораб, за да изследвате дълбините на морския парк. Насладете се на храненето на тропическите риби, заобикалящи лодката, а след това се гмурнете за да видите отблизо съществата, обитаващи цветните коралови градини в парка. Почерпете се с обяд и музикални забавления, преди да се отправите към брега на остров Мойен. Ще се разходите из острова пеша, за да се запознаете с гигантските костенурки, които свободно се разхождат на него, както и ще посетите стари руини и „пиратски“ гробове - или просто се отпуснете на частния плаж на острова. Денят завършва с тропически коктейл и лежерен круиз около морския парк, преди да се върнете в Махе.
 • Целодневна екскурзия - 08:15 часа до 16:15 часа
 • Цената включва: трансфер, входни такси, екскурзовод на английски език и обяд

Поход в национален парк Морн Сейшели – цена 172 лева на човек

Това е доста сенчеста разходка през гората на националния парк Морн Сейшели. След като се спуснете в долината, има относително стабилно изкачване с около 140 нагоре върху огромна гранитна скала. Кополия е на 500 м надморска височина и е с невероятна гледка към източния бряг на Махе и други гранитни острови. Растения и животни, уникални за Сейшелските острови, включително насекомоядните растения, могат да бъдат намерени в по-горните части на тази пътека. Връщането е по същата пътека, тъй като все още няма алтернативен маршрут. Пътеката е класирана като СРЕДНА. За цялото ходене (т.е. нагоре и надолу) са необходими приблизително 1 час и 30 минути. Ще имате допълнително време за фотосесия и проучване в горната част. Тъй като по-голямата част от пътеката е през гората, тази разходка може да бъде по всяко време на деня, въпреки че върхът е често изложен на слънце, вятър и мъгла.
 • Целодневна екскурзия - 08:30 часа до 12:45 часа
 • Цената включва: трансфер, входни такси и екскурзовод на английски език

Полет с хеликоптер – цените са валидни при минимум 2 човека
 • 15 минути полет – цена 510 лева на човек
 • 30 минути полет – цена 951 лева на човек

Насладете се на най-доброто изживяване от птичи поглед на остров Махе и околните острови в морския парк Света Ана от хеликоптерите на Зил Еър. Живописните полети, извършвани директно от Констанс Ефелия или курорт Кемпински, осигуряват най-красивите гледки към островите, заобиколени от кристално тюркоазения океан. Гарантирано ще откриете много тайни на Сейшелските острови, докато сте на това вълшебно приключение.
 • Цената не включва: трансфер до площадката на излитане


Защо да резервирате с Dream Holidays?
Коректност и професионализъм
През годините изградихме стабилна и доверена мрежа от партньори по целия свят, представители на най-големите местни туроператори и агенти
Качество на разумни цени
Проверили сме лично всеки хотел, който предлагаме. Съставяме грижливо и внимателно всяка програма и винаги изпращаме наш представител на място, за да гарантираме коректното и отлично обслужване
Хиляди доволни клиенти
Инвестираме в създаването на незабравими спомени и лоялните ни, дългогодишни клиенти гарантират за това
Резервирай и печели
Пътувай с Дрийм Холидейс, стани част от програмата за лоялни клиенти и получавай отстъпка от всяка своя сметка